Open sending med Rolf-Erik Homme

Share

Onsdag 16. november var det Rolf Erik Homme som hadde ansvaret for Open sending i Valle radio frå klokka 21.00. Han hadde fått med seg Henri Tore Viki, og rebusane var baserte på siste nummer av Setesdølen.

Det var ikkje noko stort rush med telefonar denne kvelden, det var landskamp i fotball mellom Noreg og Tsjekkia, og mange potensielle lydarar fylgde nok med på den. På vel halvannan time kom dei gjennom åtte rebusar med så varierte stikkord som juleeventyr, Gledeskompaniet, Tryllefløyta og rypejakt, for å nemne nokre. Johanna Solheim fekk ryggsekken, som er hovudpremie i radioen no.

Nokon stor flaum med helsingar er det heller ikkje i Valle radio for tida, men vi merka oss at det var helsing til Gudrun Rysstad, teknikaren vår, som fyller 50 år laurdag 19. november, men som reiser på feirereise, som dei sa.

Gratulerer med dagen, Gudrun!

Harald

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.