Slik gjekk det

Share

Tysdagssendinga 15. november vart ikkje som planlagt. Geir skulle kople opp, men fekk ikkje kontakt med Bykle sjølv om han prøvde mange gonger. Til slutt gav han opp og spurde om eg kunne få det til. Men det var jo ikkje lettare for meg, så eg vart nøydd til å ringe etter hjelp. Då var klokka 18 og sendinga skulle begynne.

Det er godt å ha Hallvard i nærleiken. Han kom frå Motellet og sette i gang med same prosedyren som me hadde prøvd på i 20 minutt, men sjølv om han fekk kontakt, fall den ut att etter kort tid. Det gjekk nesten ein halv time før vi var på lufta, og kva som løyste problemet, er vi ikkje sikre på. Eg har mange gonger tenkt at det i vår tid burde vere lettare å kople opp, at nokon kunne programmere heile prosedyren på datamaskinen, slik at vi bare kunne trykke på ein knapp, og så gjorde data resten. Men så langt er vi ikkje komne enno.

Ettersom vi vart så seine, snudde eg litt på programmet. Først kom programma vi får frå Norea mediemisjon, som til vanleg går til halv åtte. Programmet eg hadde planlagt etterpå gjekk ut, og då kom vi i rute att til klokka åtte.

Vi arbeider no med å få musikken på datamaskin, og då sendinga var slutt, kom Hallvard bort og synte meg noko av det vi kan gjere når systemet kjem i gang. Men vi tykte nok at det gjekk noko seint å leite etter musikk på datamaskinen med det nye systemet, så det må dei nok forandre på.

Kåseriet heldt eg klokka 19:45. Eg tok utgangspunkt i at Kyrkjemøtet 2005, som går på Lillehammer denne veka, har tema Misjon og brukte litt frå stoffet eg fann på nettet frå møtet. Her er linken
http://www.kirken.no/nyheter/nyhetDet.cfm?pNyhetId=1155&pNyhetKat=Tema

Harald

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.