Open sending med sjekketriks

Share

I Setesdølen fredag 10. mars var overskrifta “Valle radio på sjekker’n. Det var Ørjan Hatteberg som hadde skrive omtale av kveldens program der politibetjent Rolf Erik Homme og rektor Leif Kvinlog tok utgangspunkt i synkande folketal i Valle.

Eg fekk ikkje høyre heile programmet, men av det eg høyrde, verka det som om bil, både Mercedes og andre merke, dansefot, glimt i auga, sms, hytte på heia og mangt anna kunne føre til at to fann kvarandre. Programleiarane hadde rebusar med tema frå kveldens store tema, og dei snakka med folka som ringde inn om dette. Leonhard Jansen frå Setesdalsmuseet var innom og fortalde om sjekking i historisk perspektiv. Andre som var innom var Knut Homme, Malmfrid Homme, Anna Rysstad, i tillegg til innringarane.

Kveldens hovudgevinst, ryggsekk og krus, gjekk til Hallvard Homme, Vennesla, som ringte inn frå ei hytte på Bjørnevatn.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.