Bokaktuelt 18. april

Share

I samtalen min med Lisbeth D. Homme denne kvelden tok vi opp bøkene som var premierte i Kyrkje- og kulturdepartementet sin konkurranse om beste barne- og ungdomsbok og teikneserie. Alt om dette finn du her http://www.barnebokinstituttet.no

Lisbeth kunne fortelje at ho hadde dei fleste av desse bøkene på biblioteket, men at dei var på utlån denne dagen, så det var vanskeleg for henne å syne dei til meg. Men ho hadde lese dei fleste og kunne fortelje om dei. Sjekk heimesida til biblioteket og sjå om bøkene er komne inn her: http://www.valle.kommune.no/bibliotek/

Eg lurer forresten på kva tid Valle kommune skal ta eit nytt bilete av biblioteket og legge ut på den sida. Huset er det same, men miljøet utanfor huset (Valle sentrum) har blitt oppgradert for 3 millionar kroner. Det ser ikkje ut til å nytte om ein seier frå, truleg må mange melde frå om at det er naturleg med eit nytt bilete før det vert teke noko. Om alle som les dette på bloggen sender ein mail til post@valle.kommune.no, så hjelper det kanskje. 🙂

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.