NM til Indre Agder Futsal

Share

For å markere at Indre Agder Futsal vann NM i 2005 hadde eg invitert Lars Tarald Myrum i studio for ein prat. Kristian Stubseid og Kjetil H. Homme var også med på laget, medan dei andre sju spelarane kom frå Evje og andre kommunar på indre Agder. Her er heimesida til Indre Agder Futsal, som Lars Tarald redigerer: http://iafutsal.com/ Du bør sjekke den, det er artig å lese humoren der.

Lars Tarald gjekk gjennom kva futsal er (innandørsfotball), laget held til i Kristiansand fordi deltakarane arbeider eller studerer. Dei var med i grunnspelet lokalt, der dei fem beste går vidare til sluttspel. Dei er ti deltakarar, men bare fire spelarar og målmann er på banen samstundes, kampen varer to omganger og omgangane er bare 10 minutt. Men dei kan byte heile tida, og det trengst, for sporten er hurtig og tek på kreftene.

Frå anna hald har eg fått vite at Valle IL har sponsa Indre Agder Futsal med 5000 kroner. http://www.valle-il.no/
Valle radio markerte at Indre Agder Futsal har vunne NM i futsal med å gje laget Valle Radio-ryggsekker til slutt i den halvtimen han var med i studio. Lars Tarald vart både overraska over og glad for gåva og lova at dei i neste sluttspel skulle stille med ryggsekkene frå Valle radio. Då tek dei nok heim NM-tittel nr. 2. 🙂

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.