Påska er over

Share

4. påskedag, no er det tilbake til normal aktivitet att. Eg har ikkje hatt høve til å høyre på Valle radio i påska, så eg har nok gått glipp av mykje triveleg. Dersom du lytta til radioen onsdag, skjærtorsdag og 1. påskedag, kan du skrive ein kommentar til denne meldinga. Skriv om kva du likte å høyre på eller kva du ikkje likte. Vi får tilbakemelding, lesarane får informasjon.

Etter det eg har høyrt av dei som var med i radioen, var det stor stemning og triveleg lag alle dagane. Det er jo inntektene frå Radiobasaren vår som finansierer arbeidet i radioen resten av året (saman med reklamen) og i år fekk vi inn nesten 160.000 kroner. Takk til alle som var med.

Hovudgevinsten, som i år var dalebukse, gjekk til Rolfs elektro. Han leverer mykje kvitevarer til Setesdal, så kva er meir naturleg enn at han tek på seg nysauma dalebukse neste år.

2. påskedag var radioen open som vanleg for utlevering av premiar til folk som køyrde forbi på veg frå påskefjellet. Dei fleste gevinstane er no leverte.

Så er det bare å vente til neste påske på ny radiobasar.

Harald

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.