Ein 17.-mai utanom det vanlege

Share

Årets nasjonaldag vart utanom det vanlege for meg. Ettersom det var onsdag, og ingen hadde meldt seg til å ha sending, gjorde eg det. Ideen min var at eg skulle sende noko frå feiringa i Øvre Setesdal. Diverre var det ikkje mogleg å få stoff frå Bykle om eg samstundes skulle dekke Valle, så då valde eg å dekke Valle og Hylestad.

Her er timeplanen min:

09:15 Til radioen for å hente utstyr
10:45 Opptak av Olav Hovets tale ved bauta ved Hylestad kyrkje.
11:30 Opptak av gudstenesta i Valle kyrkje
12:15 Opptak av Sissel Åkres tale ved støttene ved Valle kyrkje.
14:00 Opptak av tale for dagen på Rysstad ved Gunnar Stubseid
15:30 Opptak av tale for dagen i Valle ved Bjørgulv S. Lund
16:40 Middag
17:30 Få hjelp av Hallvard med nytt utstyr.
18:00 Sending
22:10 Slutt

Det vart ein lang og triveleg dag, som eg vil kome tilbake til.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.