Å bli hekta

Share

I dag vert innlegget mitt på bloggen kort. Grunnen til det er at eg har blitt hekta på wikipedia, så det meste av tida mi på datamaskina har gått til å arbeide med stoff til dette dugnadsbaserte leksikonet. Ofte er det slik at når du vert betre kjent med noko du held på med, synest du det er trivelegare å halde på med det.

I dag har eg laga to artiklar på wikipedia. Dei handlar om koral og koralbok, og for å skrive dei måtte eg leite fram noko av det stoffet eg brukar når eg lagar program til Valle radio. Slik sett har artiklane vore relevante for bloggen, men så var det å skrive på bloggen, då. Les heller på wikipedia, så ser du litt av det eg har halde på med. Her er lenka: http://no.wikipedia.org/wiki/Koralbok Frå denne kan du gå vidare og sjå på andre ting eg har laga.

God natt!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.