Brøytestikker i september

Share

I går kveld la eg merke til at brøytestikker er komne opp i svingen ved Menighetshuset i Valle. Etter mi meining var det lovleg tidleg. I dag var det nesten 15 grader og mykje vind her då eg sjekka temperaturen, så snøen kjem neppe denne veka. I dei åra eg har budd i Valle, har han gjerne kome rundt 15. oktober, og så har han blitt borte att, ofte heilt til innunder jol.

Kva kan vere grunnen til at ein set opp brøytestikker i Valle i september? Det er ikkje lett for meg å tippe om, men når dei kjem opp så tidleg, vil truleg fleire verte øydelagde før snøen kjem. Om dei skal ha nokon funksjon når snøen kjem, må dei truleg erstattast av nye. Då vert det i grunnen dobbelt arbeid, sjølv om ikkje alle vert øydelagde.

-No ser eg snjoren, heiter det i reklamen til ein av annonsørane i Valle radio. -Ikkje noko problem, eg har snjofresarar til alle føremål, er svaret. Høyr på radioen i kveld. Vonleg kjem vi på lufta utan problem. I så fall får du ein triveleg kveld i selskap med radioen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.