To artiklar i kveld: Planen klar

Share

Ettersom eg ikkje skreiv i går kveld, får eg heller skrive to artiklar i kveld. Då kan eg jo nemne at eg er blitt vald til hovudtillitsvald for lærarane i Valle. Eg har vore med på slikt arbeid før, men no hadde eg trudd eg ikkje skulle drive med dette, eg hadde tenkt at eg skulle konsentrere meg om Valle radio. I staden startar hausten med ei rekke møter i høve til lokale tingingar. Det første møtet var torsdag, på det møtet var det første gongen dei tillitsvalde i det som vi kallar Felles Forum møtte den nye rådmannen i Valle. Arne Tronsen har vore ein hyppig gjest i Valle radio i den tida han var leiar for Setesdal Regionråd http://www.setesdal.no/ og han har lova å stille opp i radioen også i den nye rolla når han har høve til det.

Den nye lista over sendingar er no lagt ut på heimesida til radioen, http://www.valleradio.com/sendinga.htm der kan du finne informasjon om kven som er ansvarleg for sendingane, teknikar og telefonvakt. Så er det bare å bu seg best mogleg til ein ny haust med Valle radio.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.