Aktuell time onsdag 22. november 2006

Share

Ansvarleg for programmet var Ørnulf Hasla, som hadde med seg **Vidar Homme** som første gjest. Vidar er tilsett som banksjef i **Valle sparebank**, og i programmet fortalde han at han kom til å begynne 1. februar. Dei prata saman om laust og fast rundt bank og bygd, ein koseleg halvtime i studio. Vidar fortalde at han han nok tykte det hadde vore kort tid i jobben i Bykle, men når høvet bydde seg fram, tykte han at han ikkje kunne late vere å søke på jobben, sjølv om det vart ein kort periode i Bykle.

Deretter kom **Per Kristiansen** i studio og fortalde om planane for **regionalt kulturhus** i Valle. Planen er å få ein scene som gjer at Riksteateret kan kome til bygda att, den må vere 15 x 8 meter, medan noverande scene er bare 12 meter. For å få dette til, ligg kalkylane på om lag 11 millionar kroner, og då er det planen å få amfi i salen. Ein vil og satse på å få opplegg for kino etter ny modell, og lydutstyr vert slik at ein bare kan plugge i kontakten.

Til slutt i den aktuelle timen prata Ørnulf med **to nederlandske elevar** som har vore i Valle for å lære å lage sylvsmykke i filigran-teknikk, som er teknikken ein nyttar for å lage bunadsylv. Dei skal saman med dei andre i klassen ha utstilling i Velkomstsenteret neste onsdag, 29. november, frå klokka 17, og inviterte alle til å kome og sjå på arbeida dei stiller ut.

I Kommunen informerer var det **Ingvar Nes** som kom, og han hadde aktuell informasjon å dele med lyttarane.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.