Helsingar

Share

Den fyrste tida vi hadde Valle radio, var det mange som ringte inn og ville sende helsingar. Gradvis har det endra seg, så no er det oftast telefonvaktene som lagar helsingar. Det er ikkje ofte vi får telefonar frå lyttarane med ynskje om at vi kan sende helsingar.

Tysdag i denne veka fylte rektor **Rønnaug Torvik** i Bykle 50 år. Onsdagskvelden sende vi denne helsinga til henne under Open sending saman med Sondre Bratlands framføring av Frå sola stig og strålar:

Frå Valle radio vi deg hyller!
Den spreke rektor som år no fyller
vart fødd som ljos i ei mørketid
og pregar alle, så glad og blid.

Ein kunne vone at Øyvind eller Ørnulf skulle våge seg på å kve stevet direkte på lufta, men så modige var dei ikkje. Men helsinga var henne vel unt.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.