Per Kristiansen i Kommunen informerer

Share

Det vart ein svært hyggeleg kveld mellom deltakarar i oppsettinga av Kardemommeby då Per Kristiansen prata med Theis Salvesen onsdagskvelden. Per er rektor i Musikkskulen og ansvarleg for Kulturdrift i Valle kommune. Dei mimra mykje om tre kveldar i Storstoga sist helg, der unge og eldre gledde seg over stykket.

Her er lenke til Kardemommeby i Kristiansand:
http://www.kristiansand.as/dyreparken/kardemommeby.php
og til sida om stykket hos NRK
http://www.nrk.no/programmer/sider/folk_og_roevere_i_kardemomme_by/

Theis fortalde at han i studietida hadde vore vikarlærar ein periode, og då skulle han ta med seg klassen til Sjøfartsmuseet. Der møtte dei ein eldre mann, og Theis lurte på om han var vaktmeister. -Eg er Torbjørn Egner, svara mannen, som hadde eit barnebarn i klassen til Theis.

Her er lenke til side om Thorbjørn Egner hos wikipedia:
http://no.wikipedia.org/wiki/Thorbj%C3%B8rn_Egner
og hos Dyreparken i Kristiansand:
http://www.dyreparken.com/index.jsp?a=34140

Per fortalde om kva pengane som hadde kome inn, skulle brukast til. Sjølv om alle var med utan å få betaling, også musikarane frå Kristiansand gjorde dette på dugnad, så kostar det å leie kostymer og kulissar, både når det gjeld frakt og sjølve leia. Kulissene skulle leverast tilbake til teaterlaget på Hadeland denne helga. Om det vart noko att til slutt, skulle dei pengane brukast til å starte opp eit teaterlag i Valle. Det er teaterlag både i Bykle og Bygland, og ein vil prøve å få til noko også i Valle kommune.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.