Petitkåserande fredagsjournalistikk

Share

Setesdølen er ei traust avis. Det spørs om ikkje litt smilande humor kunne gledd lesarane, men kven skal skrive det?

I dagens utgåve syner det seg at Ole Birger Lien kan. Han har laga ein munter tekst om Bykle og Valle kunstlag sine utstillingsvegger som er på ville vegar. Ånund K. Homme, leiar i Kunstlaget veit ikkje kor dei er. Når dei ikkje er i bruk til utstillingar, skal dei vere lagra på Setesdalsmuseet, men der er dei ikkje. Truleg har noko lånt dei, og så er det ikkje blitt notert kven som skulle låne dei eller kor lenge.

Ole Birger fortener ros for den fine teksten han har skrive. Det var mange som humra då dei las dette, og eg trur nok det var fleire som las den artikkelen enn ein del av det andre stoffet i avisa i dag.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.