Premiar 1. november 2006

Share

I Open sending hadde eg planlagt å ha om fjell i Valle, og så ville eg ha med meg fjellklatraren Einar Tveit. Men han køyrer sement, og “det einaste eg veit er at eg ikkje veit kva tid eg er ferdig om kvelden,” sa han til meg då vi snakka saman. Eg vart difor sitjande aleine i studio med rebusane mine.

Til å ta telefonen hadde Jorunn Lund Harstad fått med seg Gudrun Nomeland, og dei tok hand om innringarane på beste måte. Her er fjella som det vart laga rebusar til, med innringarar og premiar:

Nomelandsfjødd – Gyro Trydal – klokke
Løefjødd – Johanna Solheim – Valle Radio-sekk
Svarvarnuten – Bjørg Svaland – Gåve frå Gyro S. Homme
Andenapen – Anne Lise Harstad
Homsfjødd – Anne Liv Mork
Einang – Torjus Homme – Hagereidskap

Kruset vårt vart trekt mellom alle som ringde inn, og det gjekk til Toril Lunden.

Takk til alle som var med i den opne sendinga denne kvelden.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.