Setesdal Roots Band

Share

Programleiar for Open sending i går kveld, Rolf Erik Homme, er medlem i gruppa Setesdal Roots Band. I går gjekk dei til topps på Sørlandstoppen med meir enn dobbelt så mange poeng som neste på lista. Den humoristisk låten Stiv og støl er frå den nye plata deira. I dag var det eit stort oppslag i Fædreøamdsvennen. Oppslaget er diverre ikkje lagt ut på nett enno, men hos NRK finn du informasjon med bilete. Sjå http://tinyurl.com/ye4juk

I tillegg til Rolf Erik er Ivar Olav Hovet og Terje Emblemsvåg frå Valle med i gruppa. Dei er modellsnekkarar på Valle modellverkstad. Eg er ikkje sikker på om det er flytta til Kristiansand enno.

Elles i bandet finn vi folk frå Bygland: Mona Ida Håvorstad Frøysnes, mannen hennar, Vidar Frøysnes og Karna Frøysnes, som har gått på musikklinja på Valle vidaregåande skule. I tillegg til å spele er det fleire i bandet som syng, noko som gjer at bandet varierer uttrykket mykje. Mona Ida og Vidar fekk Målprisen i fjor for bruken av nynorsk i songane sine.

Rolf Erik sine songar har vore populære her på Valle radio, så vi må vel skaffe oss plata snarast råd.

Heimesida til Mona Ida er interessant, der finn du meir stoff
http://www.monaida.no/index.php?m=sider&m_action=vis&id=18

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.