Syklar til Cuba

Share

Onsdagskvelden fekk vi kontakt med **Annbjørg Uppstad**, som saman med **Sigrunn Askland** er på Cuba for å hjelpe **Jan Olsen** med å tøme containarane med syklar som mellom anna Valle skule har samla inn til prosjektet Syklar til Cuba.

Ho kunne fortelje at dei hadde kome til Cuba laurdagskvelden 2. desember og hadde hatt eit par rolege dagar medan dei venta på at containarane skulle kome. Dei budde like på stranda, så det var lett å springe ut på ein liten pir og hoppe i havet. Men det hadde vore problem med å få ferskvatn til å dusje i, sjølv om det etter kvart løyste seg. Onsdag heldt dei på med utpakking, og frå torsdag skulle dei rundt på skular og dele ut syklar og anna til dei som ikke har så mykje som vi i rike Noreg.

Annbjørg kunne fortelje at det var mange nordmenn som var med Jan der nede og at han fekk god hjelp. Mange frå Bygland og Evje, men og frå Arendal var det medhjelparar. Ho tykte det var interessant å sjå prosjektet på nært hald, og sende helsing heim til familie og kjende i Valle. Ho både filma og prøvde å gjere opptak som vi kan bruke i radioen når ho kjem heim att. Returen skulle gå denne helga, så ho rekna med å vere heime att til tysdag 12. desember.

Her er heimesida til prosjektet:
http://home.no.net/jaol2/startside.htm

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.