Kommunen informerer Anna Arneberg

Share

Rådgjevar skog og utmark, Anna Arneberg, var gjest i Kommunen informerer onsdag 17. januar som representant for avdeling Plan og utvikling. Ho hadde fleire ting på blokka:

**Utsett frist for brannvarslingsanlegg i sauefjos**
http://tinyurl.com/23k6hw
Sauefjos med over 30 vinterfora dyr må han brannvarslingsanlegg. Men fristen for å få det på plass er utsett til 1. september.

**Kjøp av mjølkekvote**
Ho fortalde at fleire bønder i Valle hadde kjøpt mjølkekvote og at kommunen har eit tilskot til dette. Men no er det eit nytt oppslag på heimesida om ekstraordinær kvote. Så her er det vel helst: Løp og kjøp, tenkjer eg.
http://tinyurl.com/2ykz25
Ekstraordinært kjøp av økologisk mjølkekvote

**Årskort i Brokke**
var ikkje på lista hennar, men eg tek det med, for fristen er utsett i høve det som driftssjef Ingvar Nes sa i ei sending tidlegare. Ny frist er 1. mars. Ta kontakt med velkomstsenteret om du vil vite meir.

**Spitekafe**
Anna er ein ivrig deltakar på spitekafeen som er kvar onsdagskveld frå klokka 18 på Husfliden. Då ho var i radioen onsdag, hadde ho ein liten pause, og ho nytta høvet til å slå eit slag for den, det er plass til fleire, og det er eit triveleg fellesskap anten ein spitar eller gjer andre ting.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.