Vesthei og Wikipedia

Share

I den aktuelle timen onsdag 7. februar hadde Bjørgulv T. Berg fått med seg **Tarjei Haugen** til ein prat om Setesdal Vesthei – Ryfylkeheiane Landskapsvernområde. http://tinyurl.com/3946c6 er lenka som hjelper deg her.
Tarjei vart tilsett som leiar for sekretariatet frå 1. februar, og dei hadde ein interessant samtale om verdiane som ligg i dette området og om korleis ein kan nytte dei lokalt.

Deretter kom *Rune Mikkelsen** i studio for å diskutere med ordførar **Steinar Kyrvestad** (som var med på telefon) vedtaket som fylket har gjort i høve til søknaden frå Brokke Utvikling om å få køyre med 4-hjuling i området som dei disponerer. Planen er å køyre med eit slikt køyrety for å gjere naudsynleg arbeid i området, arbeid som ein ikkje kan gjere om vinteren og nytte snøscooter.

Så hadde Bjørgulv ein telefonprat med **Signe Sollien Haugå** om seminar/ studium i styrearbeid som Setesdal Regionråd set i gang. Bakgrunnen var ein annonse i avisa, og Bjørgulv ville vite meir om prosjektet.

Til slutt fekk **Harald Haugland** høve til å fortelje litt om Wikipedia, som i går hadde 48 artiklar om Valle mellom dei snart 100.000 artiklane i leksikonet. Ein reknar med at dette dugnadsleksikonet rundar 100.000 artiklar i løpet av februar. http://no.wikipedia.org/wiki/Hovedside Alle kan redigere på Wikipedia, og ekspertane på Valle bur ikkje i Oslo. Difor kan like gjerne folk her skrive i dette leksikonet, og om noko er feil, vert det retta opp av ein av dei mange som brukar det.

Med det var timen slutt og **Jorunn Tveiten** kom i studio for å ha Kommunen informerer. Etter kveldens andakt, som var ved **Håvard Viki**, kom **Roar Tveit** i studio for å prate med Bjørgulv og spele plater. Like før den opne sendinga gjekk på lufta, var **Helge Dahle** innom og fortalde om revyen Galskapen lenge leve, som dei skal ha på Valle Motell komande helg.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.