Eit halvt tusen

Share

No runda eg 500 artiklar på bloggen. Eg starta å skrive 1. november 2005, det er 499 dagar sidan. På denne tida har eg skrive 500 innlegg på bloggen. Ikkje alle har vore like lange, ikkje alle har det vore så mykje arbeid å lage. Til dømes har eg ganske mange artiklar i gruppa Program, dei er stort sett oversikt over programmet denne veka. Andre har nok kravd litt meir arbeid.

I snitt har det altså blitt ein artikkel pr. dag i denne tida, sommar som vinter, anten vi har sending eller ikkje. Det syner seg at om eg har innlegg dagleg, så vil folk kome innom å sjå på det eg skriv. Eg nærmar meg 60.000 sidevisningar. Det eg har skrive, har spegla livet i bygda og i radioen og syner mange fasettar. Ofte vil ein ikkje tru at det kan vere så rikt i ei lita bygd. Etter kvart som eg har skrive, har eg oppdaga at eg bare har vore innom ein lite flik av alt stoffet eg kunne ha skrive om. Men slik vel det vel vere.

Eg takkar deg som har lese og gjeve oppmuntring og kommentarar. Du kan og abonnere på bloggen og få melding heim i e-postkassa di når det er nytt innlegg. Ennå er det ikkje så mange som har gjort det, men du er velkomen til å verte med på lista.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.