Påskesendingar

Share

No går planlegginga av påskesendingane for fullt. Både tysdag og torsdag kveld har det vore samling i radioen. Helge Dahle skal ha ansvaret, og han har med seg William Viki i studio. Helge Homme og Ørnulf Hasla har vore saman med Helge for å gå gjennom opplegget og sjå til at alt kjem på plass. Sjølv om eg ikkje skal vere her i påska, vonar eg å få til å skrive litt omkring sendingane, som du kan høyre over internatt. Lenka er http://159.171.56.7/ValleRadio Legg den inn i spelaren din (windows media player) så kan du høyre programmet. I instruksjonen på heimesida til radioen står det:
Start opp Windows MediaPlayer, trykk Fil og trykk Opne URL-adresse. Lim inn frå minnet adressa og trykk Enter.

Sendingane er altså skjærtorsdag og 1. påskedag om kvelden frå klokka 19. I påskeveka har eg ikkje tysdagssending, men eg er tilbake tysdag etter påske.

Etter at Helge, Helge og Ørnulf var ferdige med planlegginga i kveld, vart eg og Ørnulf sitjande og prate litt saman. Den praten enda opp med at eg skreiv ein artikkel om Hasla Setesdalssylv på Wikipedia. Sjå http://no.wikipedia.org/wiki/Hasla_Setesdalssylv
Eg har skrive om Hasla på bloggen, bruk søkefeltet på toppen for å finne artiklane.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.