Stor aktivitet

Share

Denne veka er det stor kulturaktivitet i Valle og Bykle. Sjå på dette:

Torsdag: Konsert med folka frå Beat for Beat. Årsmøte i Valle sogelag på Setesdalsmuseet
Fredag: To basarar: Hylestad bedehus og Guteklubben i Oveinang. “Han innante” var på Hovden
Laurdag: Konsert med Bjarne Stølen i Hylestad kyrkje
Sundag: Barneteaterframsyning i Storstoga

Eg nemnde dette og meir til i sendinga onsdagskvelden som ein del av den aktuelle timen.

Der snakka eg og med banksjef Vidar Homme om rekneskapen til Valle Sparebank for 2006. Sjølv om året ikkje hadde så godt resultat som fjoråret, har ein hatt ein stor auke i aktiviteten, mellom anna med å etablere kontor i Kristiansand. Dette har ført til mange nye kundar, og banken har no ein forvaltningskapital på nesten ein milliard. Truleg vil dei nå det i inneverande år. Tap på fordringar var minimalt også i året som gjekk.

I sendinga snakka eg om med Olav Mandt, som var leiar for det store skirennet på Hovden sist helg. Han fortalde om stor dugnadsinnsats og vel nøgde deltakarar og trudde at det nok ikkje vert siste gong ein arrangerer eit slikt eller eit liknande stemne.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.