Program 13. og 14. mars

Share

**Tysdag 13. mars**
Ansvarleg: Harald Haugland
Teknikar: Knut Olav Tveiten

18:00 Kvarteret
18:15 Over ein open Bibel. Egil Elling Ellingsen
18:30 Noreamagasinet
19:05 Møteplassen
19:30 Salmekveld
20:00 Bokaktuelt
20:15 Dagens Buxtehude
20:30 Postludium ved Niklos K. Besteland. Tema: Purcell
21:00 Kyrkjebakken

**Onsdag 14. mars**
Ansvarleg: Harald Haugland
Teknikar: Gudrun Rysstad
Telefonvakt: Jorunn Lund Harstad

18:00 Aktuell time
19:00 Kommunen informerer. Lene Dyrkorn
19:30 Tankar frå Bibelen ved Egil Elling Ellingsen
20:00 På tur til Haydom. Olav Holen fortel
21:00 Open sending ved Harald Haugland, Hege Sandhaug og Anna Arneberg

Dette sende eg til Setesdølen måndag:
**Haydom i Valle radio**
Onsdag kjem Olav M. Holen til Valle radio klokka 20 for å fortelje frå ein tur til Haydom. Dette hospitalet i Tanzania har ein stor plass i hjarto til folk påAgder etter den livslange innsatsen til dr. Olsen og Mamma Kari. I vinter har kommunelegen i Valle, Olav M. Holen, vore ein tur til Haydom, det var ein tur med mange inntrykk. Holen har sjølv vore lege ved eit sjukehus på Taiwan, så for han var det ei stor oppleving å kome og sjå eit slikt arbeid i Afrika.

I programmet får vi og høyre korleis det gjekk då han prøvde å kome til toppen på Kilimanjaro, høgaste fjellet i Afrika,.5895 meter høgt. Dette er eit av dei lettaste høge fjella å kome opp på, kvart år er det 15.000 personar som prøver seg. Men 40 prosent av dei får høgdesjuke og må snu. Sjå http://no.wikipedia.org/wiki/Kilimanjaro

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.