kommunestyremøte

Share

I dag var det kommunestyremøte. Eg skulle vere teknikar og syte for at gullkorna kom på lufta. Det vart ein enkel jobb. Møtet vart sett klokka 18.00, og alt ein halv time etter var det slutt.

Då hadde dei vore gjennom det vanlege ritualet, ingen spørsmål i offentleg spørjetime. Ein førespurnad frå representantane, Bjørgulv Sverdrup Lund ville vite om noko kunne gjerast for å unngå kollisjon med kino og idrottshall, noko som neppe er lett om ein tenkjer at idrotten skal vike for kinoen. Det var tre på filmframsyning tysdagskvelden i Valle.

Så kom vi til sakene. Dei var samrøystes, alle utan ein, der Saave Nomeland markerte at han var usamd i at det skulle opprettast eit kontaktforum for Sørlandet Sykehus HF og kommunane som sjukehuset skal dekke.

Halv sju var møtet over. Eg fekk meg nokre gode vaflar og ein kopp kaffe før eg gjekk tilbake til radioen. Deretter hadde eg lokal musikkradio til klokka 21 før eg kopla ned. Radioen var med vekt på å minne folk om at det skal vere ein presentasjon av Stev for dagen på Setesdalsmuseet i morgon kveld klokka 20, altså torsdag klokka 20. Der vil ein få høyre om korleis boka vart til og truleg vert det kveding og anna gama. Så skal dei servere flôtmølje, enkelt og greitt.

Eg spelte ymse av steva frå boka, og la til med anna musikk. Halv åtte hadde eg Over ein open Bibel, så vart det andakt i kveld og, sjølv om det ikkje var ein lokal andaktshaldar.

Eg fekk spørsmål på Internett om kvifor systemet ikkje verka, men det kunne eg ikkje svare på. Så det sender eg vidare til Jørund Georg Jore.

Her finn du Valle kommune på Internett:
http://www.valle.kommune.no/

Om du går til politiske saker, skal du finne det som gjeld kommunestyremøtet i kveld. Du finn det på menyen til venstre på kommunesida.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.