LEVE

Share

Organisasjonen LEVE, som Astrid Nomeland har hatt sentrale oppgåver i, var tema då ho kom i studio onsdagskvelden. Astrid har eit stort engasjement for organisasjonen, men på årsmøtet i januar gjekk ho av som leiar for fylkesavdelinga i Aust-Agder.

Engasjemenentet var like sterkt framleis, den har gjeve meg mykje, men no var det tid for å sleppe andre til. sa ho. Likevel ville ho på landsmøtet, som i år skal vere i Ålesund om eit par veker. -Vi er blitt som ein stor familie, og vi treng ikkje seie mange orda når vi møtest, alle veit om sorga som alltid er der for ein som er etterlatt etter sjølvmord.

Astrid kunne og fortelje at i år har den fem år gamle organisasjonen fått reklamekampanjen for humanitære organisasjonar, som inneber gratis reklame for eit titalls millionar. Dei har og fått fylkeslag i alle fylker, det var ein viktig milepel.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.