Rally Sørland

Share

Denne helga er det Rally Sørland i Mandal. Eg veit ikkje kor mange bilar som er med i sjølve rallyet, men at det er folksomt i Mandal, er det ikkje tvil om. Til og med her ute mot Tregde er det trafikk som ein sommardag, men lyden av bilane er ikkje så stille som den pleier å vere. Det brummar og putrar opp bakken utanfor huset vårt.

I byen nytta handelsstanden kvelden i går til å gå ut med nattope og mange tilbodsvarer. Dei vona å trekke tilskodarar inn i butikkane når dei først er i Mandal. Resultatet kjem i avisa mandag. Eg tok ikkje turen ned for å sjå på rallyet, men kunne sitje heime og nyte ein datamaskin som fungerer att.

Det minner meg om songen om Påskerally på Riksveg 9 som var så populær i Valle Radio. Eg, som køyrer denne vegen kvar veke, har sjeldan opplevd rallytendensar, stort sett går trafikken fint både oppover og nedover. Her er lenka til artikkelen om riksveg 9 på Wikipedia
http://no.wikipedia.org/wiki/Riksvei_9

Då helsar eg god helg til alle som les bloggen og vonar at de får ein fin sundag.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *