Måndagskveldane

Share

På årsmøtet var det snakk om å få til meir samarbeid og idedugnad, særleg for programleiarane. Dette vart og teke opp i styret. Det er jo ikkje meir enn to onsdagskveldar att før lista er tom og vi tek sommarferie. Men eg føreslo på styremøtet at vi prøver å ha ope hus i radioen måndagskveldane om nokon vil kome innom.

For å prøve ut dette, vert det ope i radioen frå 1930 i morgon kveld, og like eins neste måndag om alt fungerer greitt. Ingen treng kome, men kjem du, kan vi ha ein hyggeleg prat om aktuelle spørsmål relatert til det vi held på med. Kanskje kan vi begynne på ei liste om ansvar til hausten og. Eg ser i alle fall at det er ein grunn til å kome saman og hjelpe kvarandre med å få ein betre radio, så eg vil vere der desse kveldane. Men om sola steikjer, skjøner eg godt at du ikkje kjem, og om ingen kjem, kan eg skrive på bloggen og wikipedia og kose meg aleine.

Det blir bare desse to gongene før skulen sluttar, men så prøver vi å dra det i gang att til hausten. Sjølv om du ikkje er programleiar, er du velkomen. I grunnen gjeld dette alle som har noko dei vil snakke om relatert til radioen. Flott om du kjem innom.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.