Dyreparken

Share

Det har vore godt ver for Dyreparken i Kristiansand denne sommaren, og i dag var det særleg godt. Når det er opphaldsver og sol, men ikkje for varmt, kan det vere fint å gå der, særleg om ein er saman med små og interesserte born.

I radioen i dag høyrde vi på lokalsendinga at det var kø frå Lillesand til Dyreparken og frå Kristiansand til Dyreparken. Alle skulle dit. Borna våre ville også på tur dit i dag. Dei hadde planlagt å dra dit tidleg, Dyreparken opnar klokka 10, og før 9 var dei på vegen. Dermed kom dei før rushet, fekk parkere nær inngangen og kunne kome inn utan lang tid i kø.

Med dei nye digitale kamera kan ein ta ubegrensa med bilete. Det kunne vi nyte godt av då dei kom heim. 100 bilete i eitt kamera og halvparten i eit anna gav eit godt inntrykk av kva dei hadde sett. Artig å høyre barnebarn på fem med full kontroll over namn på alle dyra, dyr eg aldri hadde høyrt namn på før han fortalde det.

Sjølv tok eg ikkje turen dit i dag, men kunne nyte ein dag i godt ver heime i Mandal. Om du ikkje vil betale det det kostar i høgsesongen, men heller vil gå i kø saman med kunder i Agder Energi/ LOS, kan du alt no planlegge for den opne dagen dei pleier å ha, er det ikkje fyrste sundagen i september. Det er ei stor oppleving, og då er den gratis. Men då planlegg eg ein tur til Sunnmøre, så det blir neppe nokon tur i Dyreparken for meg i sommar.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.