Harry Potter

Share

Sjøv om eg har vore ein ivrig lesar av bøkene om Harry Potter på engelsk, er det måte på å stille seg i kø klokka 01 om natta for å få siste boka. Det gjorde eg ikkje, sjølv om eg då kunne fått den ein god del billegare enn til full pris.

Men eg gleder meg til å ta fatt på mursteinen om nokre dagar. Harry Potter sin kamp mot vonde makter er spennande og interessant å fylgje med i. Det er den einaste av bøkene i denne sjangeren som har gripe meg, men den har halde interessa gjennom alle banda.

Det vert nok eit bokprogram om denne til hausten. Inntil vidare kan ein jo finne mykje stoff rundt dette. Ein god plass å starte er http://no.wikipedia.org/wiki/Harry_Potter
men du må vere forsiktig om du har Firefox på Ubuntu og prøver å starte den offisielle sida, for då krasjar systemet. Det har det gjort for meg så mange gonger at no lagrar eg for å sleppe fleire uhell.

God helg til alle som les bloggen min.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.