Ny heimeside for Valle kommune

Share

Eg hadde ikkje vore inne på heimesida til Valle kommune sidan eg tok ferie. Då eg i kveld gjekk til den adressa, var det ei heilt ny side som møtte meg. Eg visste at det hadde vore arbeidd med å utforme ny heimeside ei stund, men no var ho altså klart. Du kan sjå henne her: http://www.valle.kommune.no/

Så går eg rundt på heimesida og leitar etter aktuelt stoff å fylle bloggen med i kveld. Det kan jo vere greitt å kommentere noko av det som ein kan finne på heimesida til kommunen. Men fyrst vil eg kommentere noko eg ikkje fann. Då eg gjekk på lenka Lag og organisasjonar, syner det seg at det er lenke til 36 organisasjonar. Men det er ikkje noko lenke til Valle Radio. Det undra meg at kommunen sin informasjonsansvarlege har gløymt denne viktige organisasjonen i lista over lag og organisasjonar. For eg trur at kommunen veit om oss, truleg held dei no på å setje opp liste over kven som skal ha ansvar for halvtimen **Kommunen informerer** til hausten.

Valle kommune finst og på wikipedia, sjå http://no.wikipedia.org/wiki/Valle Om du går nederst på sida, der det står Kategori:Valle og klikker på den, får du alle artiklane om kommunen som finst på wikipedia. Det er no 64 artiklar der.

Kommentar for kva anna eg fann på Valle kommune si heimeside får vente til i morgon. No tek eg kvelden.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.