Oddvar Moy – han på Stemmen

Share

Nå er det lenge sidan han var der, nå er han midt i byen, der på Silokaia, du veit, bak Fiskebasaren, over brua.

Slik heiter det i reklamen vi sender i Valle Radio to gonger i veka. Desse små reklamesamtalane er ganske artige, synest eg. No har området der Oddvar Moy har forretningen sin endra seg ein del. Det er rive nokre lagerbygg, og over sommaren skal dei til å sprenge i fjellet på Odderøya. Akkurat no er det slik at når du kjem over den lille brua, så lyser dei blå skilta til Oddvar Moy Bilforretning mot deg.

Ute på Silokaia låg eit stort cruiseskip i dag. Turistar vart frakta med City Train gjennom byen på ein sightseeingtur og fekk sjå eit yrande folkeliv i høve Quartfestivalen. Dei som skal på konsert på Odderøya, må krysse Østre Strandgate, så det er nok å sjå på.

Eg tok turen inn til Oddvar Moy i går for å få han til å sjå litt på bilen han selde meg for tre år sidan, han har hatt litt problem den siste tida. -Du kan låne ein bil til i morgon, så får vi litt tid til å sjå på han, sa Oddvar, som vanleg. Serviceinnstilt til det ytterste. Så fekk eg prøveskilt på ein Citroen C5 med alt eg kunne ønske av snadder medan eg venta på at dei skulle kontrollere min bil.

Slik service likar eg.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.