Sommar på bloggen

Share

Så skriv vi juli og det er sommar både i kalenderen og på bloggen. Ettersom det ikkje er sendingar i Valle Radio lenger, er det ikkje lett å skrive ein blogg med utgangspunkt i sendingane. Difor har eg vald å endre fokus litt i sommar. Eg vil halde fram med å skrive, men sjå litt på aktuelle ting eg møter. Mykje vil vere relatert til wikipedia, eg held fram å skrive der, og kan bruke ting eg kjem over der som inspirasjon til blogging. Men eg vil og skrive om sommarliv i generell forstand.

De som les bloggen min, veit at eg har hatt eit mål om å skrive eit innlegg kvar dag. Enno har eg ikkje klart det, og heller ikkje i juni lukkast det. Då eg skulle skrive på bloggen fredag kveld etter ein lang dag borte frå PC-en min, var serveren nede til rutinemessig vedlikehold som dei kallar det. Dermed måtte eg bare gje opp, så heller ikkje i juni lukkast å få dekt alle dagane på bloggen. Så får eg prøve i juli då.

Det har vore ein god månad når eg ser på statistikken. I juni hadde eg 4277 besøk på bloggen, dei las på 12473 sider. Høgaste besøkstal ein dag var 663 23. juni, den dagen vart det vist 3654 sider. No trur ikkje eg at det er halvparten av innbyggjarane i Valle som har vore innom denne dagen. Det var nok heller ein søkemotor som gledde meg med besøket sitt.

Eg har no 18 personar som abonnerer på bloggen. Dei har skrive epostadressa si i feltet til venstre på sida og får difor tilsendt epost kvar gong eg har skrive noko. Om du synest det er interessant å lese og veit nokon som kanskje vil ha glede av stoffet, kan du tipse om det og om høvet til å abonnere. Når det kjem ei lenke i epostkassa di, fell det truleg lettare å gå innom og sjå kva eg har skrive.

Som eg sa, i sommar vil emna vere noko meir generelle. Eg vil framleis skrive om tema som er relatert til Valle Radio og sendingane våre, men eg vil og utvide horisonten litt. Vonar du finn det triveleg å lese det eg skriv og i sommar.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.