Torleif og Sissa

Share

Det er ikkje bare eg som går frå den eine festen til den andre. Eg las i Setesdølen tysdag at laurdag 28. juli giftar Torleif B. Harstad og Sissa seg. Frå Valle Radio vil vi gratulere så mykje. Det er to gode medarbeidarar i radioen som no giftar seg.

Torleif stiller opp ein gong i månaden med Tankar frå Bibelen. Det har han gjort i mange år. I tillegg er han svært viljug til å bidra når vi spør om konkrete ting som han har greie på. Då kjem han i studio og fortel viljug om det aktuelle emnet.

Sissa har ikkje eit fast engasjement for radioen. Men når vi treng informasjon om aktivitet i kyrkja, stiller ho opp så sant som ho har høve til det. Om vi gjekk gjennom gjesteboka vår, ville vi finne namnet hennar svært mange gonger.

No slår dei seg saman. Vi gleder oss saman med dei og helsar til lukke.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.