10 år

Share

Eg har inntrykk av at minnet vert kortare og kortare. Truleg er det fordi så mykje skjer heile tida. For meg har det ført til at eg har nokre knaggar i livet som eg hugsar, til dømes at eg kom til Valle i 1991. Men mykje av det som har skjedd både før og sidan er gått over i gløymeboka.

Men kva skjedde i 1997. Eg veit om tre ting som er ganske nært, to av dei skuldast reklame:

*Joker-kjeden vart etablert. Det vert eg minna om kvar gong eg går innom i butikken til Hans Petter i Valle sentrum. Han har hengt opp store plakater som minner oss på det, og reklamen hans seier at tilboda skal vere ekstra gode i år.

*Hydro-Texaco starta med gratis kaffe heile året om du kjøpte ein spesiell kopp. Det vert eg minna om når eg ser på lokket til den kaffikoppen eg pleier å fylle når eg kjem til Evje og er kaffityrst.

*Den tredje tingen skuldast ikkje reklame, men at eg har bladd i gjestebøkene her i Valle Radio. Det var at vi hadde vår fyrste sending på ettersommaren 1997, etter at det hadde vore ei prøvesending i mai. Eg vonar at vi får høve til å bla litt i minneboka i løpet av hausten og sjå litt kva vi sende den fyrste tida vi var på lufta.

Men kva anna som hende i 1997, det hadde eg ikkje peiling på. Difor gjekk eg til wikipedia for å finne ut meir om det som skjedde i 1997. Sjå http://no.wikipedia.org/wiki/1997 for å finne ut litt av det. Sjå også http://no.wikipedia.org/wiki/Kategori:1997 om du vil finne ut meir.

Difor ynskjer vi velkommen til ein ny sesong, jubileumssesong kallast det. Eg vonar at vi får mange fine kveldar ved radioen i året som ligg framom.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.