Ein ny blogg: Tregdeveien

Share

Laurdag starta eg ein ny blogg. Du finn han her:
http://tregdeveien.blogspot.com/

Den bloggen gjeld ein smal veg i Mandal, vegen frå Ime til Tregde og vidare rundt halvøya der, heilt til Harkmark. Vegen var bygd i 1947, då var det ikkje mange bilar. Men gjennom 60 år har området blitt bygd ut, først med mange hytter, så med hus. Etter kvart har det kome eit stort feriesenter som brukar vegen.

Det er bare dei første 500-600 meter som har sykkelsti. Resten av vegen er smal og svingete. Det gjer at ein ikkje kan halde stor fart, men det er eit problem at vegen er sykkelrute. Det blir mange mjuke trafikantar langs ein slik veg.

Vi var saman tidleg i sommar og kom til å snakke om denne strekningen, nokre av oss som har sett litt av problema med trafikken der. Då lova eg at eg skulle sjå om eg ikkje kunne starte ein blogg om vegen. No er det gjort. Eg vil prøve å halde han ved like på same måten som eg skriv på denne bloggen.

Eg vonar at du som les dette tek turen innom, du skal vere hjarteleg velkomen til det.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.