Nye rebusar – Quiz 5

Share

Fleire har etterlyst nye rebusar på bloggen. Dei hadde kost seg med å løyse ein eller fleire og kunne godt tenke seg at det kom nye rebusar her. Det har og vorte peika på at eg hadde lova å kome med nye rebusar utan at dei er komne. Men her kjem dei, som vanleg med nøkkelord og svar på bokmål:

Etter å ha feira 60 år lenge og vel, (takk for alle hyggelege helsingar), gjev eg meg i dag ut i kakeverda. Inspirasjonen til det fekk eg frå driftssjef Ingvar Nes, som kom med kake og blomar i lunsjpausen på skulen i dag. Tusen takk til Valle kommune. Her kjem fem kakerebusar, og eg trekkjer i open sending onsdag. Premien er ein Valle Radio-refleksvest.

1. Ikke hard + kilo + skli
2. Stjele (engelsk) + skinnreim + tone + engelsk preposisjon + riste
3. Smile + tone + kikke
4. Pust – nr. 11 + bakende + vektenhet + ergre
5. Par + nr. 19 + omtrent + spørreord + tusen + feilmelding på kalkulatoren

Send svar til harhaugl @ gmail.com innan onsdag klokka19.00

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.