Hyggeleg besøk

Share

Eg sat i radioen i går kveld og skreiv då det banka på døra. Klokka var nærare 23, kommunestyremøtet var slutt for fleire timar sidan. Då eg opna, stod Erik Fjermestad utanfor. Han lurte på kva frekvens vi sende på og trudde nok at Valle radio var større enn han synte seg å vere.

Erik Fjermestad frå Fjermestad utanfor Ålgård hadde vore på tur til Seljord sist veke og lagt seg inn på campingen til Valle Motell onsdagskvelden. Då hadde han fått inn Britta Lise som hadde open sending. Det hadde vore ein flott kveld, sa han, og han hadde gledd seg over dialekten og språket som han fekk høyre i radioen. No var han attende på campingplassen ved Motellet og lurte på om det var sending denne onsdagskvelden også.

Vi vart sitjande å prate nokre minutt, eg fortalde om at vi er ein dugnadsradio og at vi har sending to kveldar i veka. Når han kom til Valle seint denne kvelden, fekk han ikkje noko sending frå oss, kommunestyremøtet var slutt før 19.30 i går kveld og det var ikkje noko anna lokalt stoff på programmet, så då han kom til Valle, var det P4 på frekvensen vår.

Hyggeleg å møte ein jærbu som var på tur i Setesdal og slå av ein prat. Takk for at du stakk innom, Erik Fjermestad.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.