Kulturveke i 2007

Share

Frå 5. oktober, det er midt i haustferien, vert det kulturveke. Første programmet er ein opningskonsert som Folkeakademiet arrangerer i Storstoga klokka 20 med Kirsten Bråten Berg, Arild Andersen og Paolo Vinaccio. Om du vil vite meir om desse musikarane, kan du sjå på wikipedia:
http://no.wikipedia.org/wiki/Paolo_Vinaccia
http://no.wikipedia.org/wiki/Arild_Andersen
http://no.wikipedia.org/wiki/Kirsten_Br%C3%A5ten_Berg

Alle er musikarar som har fått Gammleng-prisen, sjå
http://no.wikipedia.org/wiki/Gammleng-prisen

På sett og vis kunne det vore nok med konsert med ein av desse toppane i norsk musikkliv. Å få alle til å stille opp i Storstoga same kvelden, er ei bragd. Leif Kvinlog fortalde om programmet for Kulturveka i Kommunen informerer onsdagskvelden 19. september, det er bare vel to veker til det heile startar.

Seinare same kvelden vert det så Sauedans på Valle Motell. Då er det Mac Meadows som skal spele. Meir om dette bandet finn du her:
http://www.macmeadows.com/info.php

Denne fredagskvelden er det og sending i Valle Radio. Det er for heile dalen, og det er Bjørgulv T. Berg som skal vere programleiar og ansvarleg for kvelden. Rolf Erik Homme skal ha Open sending.

Det vert altså tre tilbod denne fredagskvelden før sjølve sauesjået. Som vanleg skal Bygdekvinnelaget ha basar i Menighetshuset sauesjådagen. Det har dei hatt sidan 1949, det har vore den faste inntektskjelda til laget, som i år fyller 60 år. Det skal dei etter det eg forstår markere med medlemsfest tysdag 25. september.

Dette var ein fyrste smakebit av programmet for kulturveka 2007. Meir kjem etter kvart.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.