Open sending 24. oktober 2007

Share

Dette vart ei triveleg sending der Helge Dahle hadde med seg Olav Straume i studio. Tema var førebuingar til vinteren, og parallellt med det snakka dei mykje om lafting. Det var og eit par innslag gjennom telefonen, mellom anna snakka dei med Thor Åmlid, som etter det eg fekk med meg skulle kome på skjermen seinare i haust. Eg fekk ikkje med meg datoen, men det skulle visst kome i Setesdølen og. Han har jo vore statist i Hotel Cæsar. http://no.wikipedia.org/wiki/Hotel_C%C3%A6sar

Elles var det ein interessant kveld. Helge valde å halde på til bort mot halv tolv, det var nok fleire som fann senga fort då han var ferdig. Premiane gjekk til

Angerd Mosdøl
Jorunn Lund Harstad
Gyro Trydal
Torhild Lunden
Solbjørg på Hovden, som fekk kruset

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.