Verdensdagen for psykisk helse

Share

Dette var tema i ein samtale eg hadde med Frode Verpe i den aktuelle timen onsdagskvelden 10. oktober 2007. Grunnen til det var at 10. oktober er markeringsdag på verdsbasis for dette. Frode og Jorunn Bø Andersen arbeider med dette i Valle kommune, og Frode stilte opp på telefonen for å fortelje om saka. Tema for denne dagen, som har vore arrangert sidan 1992, var i 2007 **Ungdom og psykisk helse**.

Dette temaet hadde ein teke tak i på Valle skule i dag og lagt opp til å arbeide med det ein stor del av dagen på ungdomstrinnet. Frode fortalde at ein ofte knytta psykiske lidingar til dette temaet, men det kan vere nyttig å sjå på det med positivt føreteikn også.

Diverre hadde ikkje Frode høve til å kome i radioen, så det vart ein kort prat på telefonen. Temaet kan vi ta opp seinare om det høver slik.

Her er nokre lenker:
http://no.wikipedia.org/wiki/Verdensdagen_for_psykisk_helse
Denne lenka har og lenke til heimesida til verdensdagen.
http://www.nb.no/cgi-bin/galnor/gn_sok.sh?id=12733&skjema=2&fm=4
Her finn du oversikt over aktuelle tema innanfor emnet Psykiske lidingar

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.