Kva skjedde onsdag?

Share

I avisa tysdag var det ikkje noko program for kva som skulle vere i Valle Radio onsdagskvelden. Etter lista var det Ørnulf som skulle ha programmet, så eg sende ein epost til han for å få informasjon som eg kunne legge ut på bloggen.

Eg fekk til svar at han hadde måtta overlate kvelden til Øyvind, då han sjølv var på møte i Kristiansand heile dagen. Dermed sende eg spørsmål til Øyvind for å få vite programmet, men han har ikkje lese eposten sin eller hatt det for travelt til å sende meg eit oversyn. Ettersom eg er i Mandal og ikkje hadde høve til å høyre på Valle Radio den kvelden, har eg ikkje kunna skrive noko om kva som var på programmet onsdagskvelden.

Eg hadde likt om dei som steller program, sendte meg ein kopi av sendeplanen, så vi kunne ha eit oversyn her på bloggen, men ettersom det er eit dugnadsprosjekt vi driv, må vi nok slå oss til ro med at det vert eit hol her og der.

BROKKE derimot, dei er flinke til å sende brev med alt som skjer i bakken. Du kan melde deg på nyhetsbrevet deira og få vite at der har 20 snøkanonar gått for fullt heile siste veka, også onsdagskvelden. Nyhetsbrevet deira er eit godt supplement til det som stod i Setesdølen i dag, så du kan gjerne abonnere på informasjonen deira. Du som les dette, veit vel at du og kan abonnere på bloggen her og få melding i epostkassa di kvar gong eg har skrive nokre linjer. Det kan vere greit å få det, så slepp du å gå innom for å sjå om det er noko nytt.

Om Øyvind eller Rolf Erik sender ein mail om kva som skjedde onsdag, skal eg prøve å få lagt det ut på bloggen så fort eg kan.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.