Noko heilt nytt

Share

Takk for helsingar eg har fått frå folk som har lese bloggen siste veka. Bjørgulv kommenterte i ein epost til meg at det måtte ein heil bataljon til for å erstatte meg. Eg er glad at han mobiliserte den bataljonen og hadde ein onsdagskveld til glede for lyttarane.

Sjølv har eg opplevd noko heilt nytt denne veka, då ein heil bataljon med flinke folk har stått på for å få meg til å prøve slike apparat som dei som står i det som på vallemål kallast Møykjeromet. Det har eg aldri tenkt var mi greie, og for så vidt tenkjer eg det same og etter denne veka. Men det torer eg ikkje seie til dei trivelege folka som prøver å få meg glad i slike apparat.

Men sjølv om eg ikkje til no har blitt ein entusiastisk brukar, ser eg at det kan ha noko for seg å prøve noko nytt. Det har eg gjort. Mange av dei som er saman med meg, har gjeve uttrykk for at dei hadde trudd at vi ikkje bare skulle på eit treningsopphald, men og setjast på diett. Salatbordet i Mandal kan måle seg med disken både i Valle Handel og Joker, og det øvrige er plent som heime. Det som er skilnaden er nok at vi har mellommåltid med frukt annankvar time. Dermed rekk vi ikkje å bli svoltne før vi får påfyll, og då er det ikkje så mykje vi orkar å ete. 🙂

Det er eit system som kan brukast av mange på mange stader.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.