Vinteren nærmar seg

Share

Fleire dagar i det siste har eg måtta få frontrute og anna glas fritt for snø før eg kunne setje meg i bilen. Kona har bilen i garasje, så ho slepp det problemet når ho skal ut om morgonen, og når vi diskuterer ny bil, seier ho alltid at ho vil ha ein bil som er så liten at ho får han inn i garasjen og slepp å skrape is.

Etter nokre dagar med kulde her nær sjøen, har temperaturen gått opp att, men i staden ligg det mørke skyer over oss. Vinteren er få dagar borte, sjølv om vermeldinga for neste veke tyder på mildare att.

For ein som ikkje er så glad i vinter og snø er det likevel triveleg å få nyhetsbrev frå Brokke med gledesmeldinga: Det snør, det snør. Det er mest så vi høyrer …tidelibom… i bakgrunnen:

Det snør, det snør, tiddelibom
Det er det det gjør, tiddelibom
Nå snør det mye mer enn før
Tiddelibom og huttemegtu!

Ein forsiktig start på sesongen i dag med von om å få opne ordentlig neste helg. I lang tid har dei arbeidd med å få lagt ein såle av kunstsnø i bakken. No er den på plass, og så kom det 20 cm i natt og supplerte det heimelaga.

Nyhetsbrevet frå Brokke kan du melde deg på her, så får du bilete og tekst med ujamne mellomrom som fortel om livet i løypene og rundt heisane. http://brokke.com/

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.