Jolepynt og blomepynt, kjøt og kommunal informasjon

Share

**Aktuell time** onsdag 12. desember 2007 var det Bjørgulv T. Berg som hadde ansvaret for, då Ørnulf Hasla måtte melde forfall i siste liten.

Bjørgulv fekk med seg Hessel Haker og Ellen Jansen. Dei har gått saman om eit arrangement på Brokkestøylen komande helg der dei skal ha joleverkstad for born og vaksne. Tanken er at laurdag frå klokka 14 skal born kunne kome og lage jolepynt eller jolegåver av tova ull. Sundag vert det verkstad for vaksne. Begge dagar er det mat inkludert i deltakaravgifta, som var 140 kroner for barn og noko meir for dei vaksne.

Nina Brottveit gjev seg med drifta av Valle blomar og gåver etter jol. Då tek Ann Iren Aase Hoslemo over. Dei kom i radioen og fortalde om dette, Nina takka alle gamle kundar for god handel og Ann Iren, som er utdanna blomedekoratør og arbeidde på Ålgård Blomster før ho flytta frå Bryne til Setesdal, ønskte folk velkomne innom når ho overtek. Ho er alt kjent med butikken, ettersom ho har arbeidd der i haust. Nina ser fram til dagar utan ansvar og tek sikte på å nyte fritida ei stund før ho ser seg om etter noko nytt arbeid.

Til slutt hadde Bjørgulf ein prat med Marton Laksesvela, som har seld 90 lam som pinnekjøt i år og no er lens for kjøt.

I **Kommunen informerer** var det Ingvar Nes som fortalde om aktuelle innspel i samband med budsjettet for 2008.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.