Ny rekord i sidevisingar

Share

I november var det ny rekord i sidevisingar. 5844 besøk (vel 190 dagleg i snitt) såg på 21.832 sider. Eg veit ikkje kor dei kom frå, men eg takkar dykk alle, det er hyggeleg å sjå at bloggen fungerer og har tekstar som folk finn det interessant å fylgje med på.

I november har eg ikkje hatt høve til å fylgje radioen på nært hald ettersom eg ikkje har vore i Valle og heime ikkje har ei løysing på Internett som kan få inn dei streama signala som vert sendt ut. Men tema for bloggen ser ikkje ut til å verte færre, heller fleire, sjølv om det nokre gonger er litt vanskeleg å vite kva ein skal skrive om.

I går skreiv eg inn den musikken som Niklos skal spele tysdagskvelden. Der var det ein komponist som heiter Melchior Franck. Han levde for 400 år sidan, og på norsk er det ikkje lett å finne stoff om han. Av tre tilslag på google er det eine frå bloggen min i går, det er mest utruleg kor fort google fangar opp det eg skriv.

Men wikipedia har artikkel om han på både tysk, engelsk og svensk, så du kan finne noko der om du vil førebu deg til tysdagskvelden. Sjå denne lenka til den engelske teksten: http://en.wikipedia.org/wiki/Melchior_Franck

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.