Om Sivle på TV

Share

NRK1 sender i kveld eit portrett av Per Sivle. Det tek til klokka 21:45 og er kalla **Sivle – eit liv i strid** og er ved Oddgeir Bruaset. Programmet vert sendt i reprise søndag 30. desember klokka 12:20 og måndag 31. desember – nyårsaftan – klokka 17:50, då på NRK2.

Eg har hatt to innlegg tidlegare på bloggen om Per Sivle, så det er jo greitt å nemne dette i den samanheng. Du som har funne glede i å lese om han på bloggen, vil sikkert like å få med deg programmet i kveld. NRK har ein lang omtale av programmet her: http://www.zootme.com/sivlelink/ (Gå til klokka 21.45 og klikk på lenke til omtale.

Portrettprogram frå NRK Møre og Romsdal (2007)
Manus og regi: Oddgeir Bruaset
Foto/redigering: Brede Røsjø
Med Olve Løseth, Hallvard Lydvo, Jorunn Torsheim m.fl.

For deg som var og høyrde Bruaset då han var på Agder-turne i haust så vel som for deg som bare kjenner han frå programma Der ingen skulle tru, vert det vonleg eit interessant møte. Her er lenke til artikkel om Bruaset på Wikipedia: http://no.wikipedia.org/wiki/Oddgeir_Bruaset Der finn du og lenke til Der ingen skulle tru og ei oversikt over bøker han har laga.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.