Sissels jolekonsert

Share

I kveld vart eg sitjande og sjå på jolekonserten med Sissel og Tabernacle Choir på Temple Square i Salt Lake City. Det var eit stort rom. 21000 sitjeplassar, salen har plass til to jumbojetar inne i romet, og under er det parkeringshus til 1400 bilar. Det er ikkje sjølve Tempelet til mormonarane, dei kallar det kongress-senter.

I denne adventstida har eg i Valle Radio spelt mange av dei melodiane Sissel song. Eg prøvde å notere nokre av dei som var på TV denne kvelden:

In the Bleak Midwinter
In dulci jubilo – jeg synger julekvad
Mitt hjerte alltid vanker
Away in a Manger
Maria Wiegenlied
O come all ye faithful
Vitae Lux
Lux arumgue
Silent night
Christmas Story
Angels from the realms of glory – englar kved i høge kor

Det var ein nydeleg time.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.