200.000 sidevisningar

Share

I dag passerte vi 200.000 sidevisningar. I løpet av dagen har det vore 178 personar inne på bloggen. Dei har sett på 2706 sider, noko som gjorde at vi passerte 200.000 i løpet av dagen. No står teljaren på 200.900 sidevisningar.

Eg veit ikkje kven det er som les bloggen. Det er bare 23 som har abonnert på han, det vil seie at dei får epost i e-postkassen sin når eg skriv eit innlegg. Andre vil kome til bloggen fordi dei finn noko eg har skrive om på google eller ein annan søkemotor.

Eg prata litt med Helge Homme i dag om dette, og då meinte han at eg burde minne om at det er høve til å abonnere på bloggen som e-post. Då får du ei triveleg melding frå meg mest kvar dag. For eg prøver å skrive minst eitt innlegg kvar dag.

Takk for tilbakemeldingar og gode ord. Det gjer det meiningsfylt å skrive.

I sendinga i går sa eg at gevinstane frå open sending skulle eg ta med til Evje i dag då eg drog nedover. Men eg droppa turen i dag, når politiet oppmodar folk om å vere heime, treng ein jo ikkje trasse seg fram. Så de får vente på premiane til veret betrar seg.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.