Blomar og gåver

Share

Frå i dag er det ny eigar av Blomar og gåver.

12. desember skreiv eg:
Nina Brottveit gjev seg med drifta av Valle blomar og gåver etter jol. Då tek Ann Iren Aase Hoslemo over. Dei kom i radioen og fortalde om dette, Nina takka alle gamle kundar for god handel og Ann Iren, som er utdanna blomedekoratør og arbeidde på Ålgård Blomster før ho flytta frå Bryne til Setesdal, ønskte folk velkomne innom når ho overtek. Ho er alt kjent med butikken, ettersom ho har arbeidd der i haust. Nina ser fram til dagar utan ansvar og tek sikte på å nyte fritida ei stund før ho ser seg om etter noko nytt arbeid.

Frå Valle Radio vil eg gjerne takke Blomar og gåver/Nina Brottveit for samarbeidet. Valle Radio har hatt godt samarbeid med dei/henne i mange år. Vi reknar med at samarbeidet vil fortsetje med ny drivar. **Ann Iren Hoslemo** kjenner alt det meste som skjer rundt butikken, ho har fått med seg mykje i jola. No vonar vi at ho vil lukkast i å drive butikken så godt at det vert eit langt eigarskap og god lønsemd.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.