Eit handikap

Share

Å skrive ein blogg frå Valle Radio når ein ikkje kan høyre sendingane, det er eit handikap. Det er ikkje moro. Situasjonen denne veka er at eg ikkje er i Valle og ikkje har hatt høve til å få høyre på Internett, så om eg skal kunne dokumentere kva som har skjedd i kveld, må nokon skrive det for meg og sende meg ein epost som eg kan legge ut på bloggen, eventuelt redigere så den høver til eit innlegg her.

Eg er altså i Mandal denne veka. Eg har gleda av å vere ein av dei få utvalde som får oppleve krampetrekningane til Mandal Sjukehus. Det skal leggjast ned til påske, men dei har oppfylging av folk som treng hjelp for hjarte, lunge eller vekt, og eg får vere med på ei slik gruppe. Eg var jo inne før jol og, no møtest me att, og det er svært interessant og motiverande. Midt i ei tid der dei har mist jobb og ikkje kan rekne med å få vere med når opplegget flytter til Kristiansand, inspirerer personalet oss med humor og alvor, med turar og trening. Sjølv om vi les i politiske sentrale vedtak at ingen lokalsjukehus skal leggjast ned, reknast ikkje Mandal Sjukehus lenger som lokalsjukehus og kan difor leggjast ned sjølv om brukarar og ordførarar protesterer. No skal Ansgar Gabrielsen, som har vore helseminister, hjelpe Mandal med å finne eit opplegg slik at anlegget kan verte brukt og ikkje blir ombygd til bustader.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.